St Anastasia Hotel

Хотелът

„Св. Анастасия“ – бутиков и елегантен хотел, ситуиран на минути път от Бургас в живописния парк Росенец, отдалечен от шума и суетата, построен на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета, с гледка към морската синева, с уединен плаж. Мечтаното място, в търсене на спокойствие и скъпи спомени.

Какво предлага хотел Св. Анастасия?

Хотелът разполага с  21  стандартни и дизайнерски стаи, разположени в хотелска част и вилии. Всяка една различна и уникална, със собствени имена и собствено усещане,  с изглед към морето или към гората. Всички те носят неповторимо усещане за уют и мекота. Направени с много любов, вдъхновени от  природата, морето, безвремието и романтиката.

На разположение на гостите е уютен ресторант. Менюто в ресторанта, подчинено на мотото “най-вкусната риба е прясната”, предлага професионален подбор на ястията според сезона.

Хотелът работи целогодишно и е подходящ за почивка и организирани събития, както през лятото така и през останалите сезони.

Разполагаме с оборудвана мултифункционална зала, подходяща както за  лични събития, така и за бизнес събития, семинари, тийм билдинги, йога семинари и други.

Предлагаме настаняване с гледка към безкрайната морска синева или към спокойната паркова гора. Във всички стаи са налични безплатен Wi-FI Internet, телевизор, кът за сядане. Допълнително на разположение е рум сървисът ни и пълна консиерж информация.

За любителите на активните спортове предлагаме още: осветен тенискорт и велосипеди под наем.