St Anastasia Hotel

Новини и Събития

С Пракаш тук и сега – 30.06 – 04.07.2021

Може ли курс по йога да ни направи по-добри, по-щастливи и по-мъдри?

Според точния превод от санскрит думата „йога” означава „свързвам се в единието на тялото, ума и духа.”

Каним ви да споделите с нас това необикновено изживяване с един истински човек, отдал себе си  в помощ на другите.

Пракаш е сред най-известните и утвърдени йога инструктори в България. Привлечен от тайнствата на древното учение, той постепенно го превръща в свое призвание и начин на живот. В свое интервю той споделя:

„Йогата е… Начин на живот. Йогата е вътре в самия живот – този, който ти се случва. Трябва да имаш вяра в самия живот, за да си йога. Йогата е осъзнаване на днешния ден, усещане вътре в себе си, че живееш. Тя отваря пространства вътре в теб и освобождава твоя свят.”

По време на събитието с Пракаш ще се практикува йога Асани, Пранаяма и Ащанга йога – динамична практика, включваща в себе си последователност от пози, свързани помежду си с комплекси от движения, съчетани с дихателни техники и концентрация на вниманието в определени точки.

Хотелът: Света Анастасия е елегантен, бутиков хотел, разположен в живописния парк Росенец, само на 20 минути от град Бургас. Построен на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета, с гледка към безкрайното синьо и уединен плаж в залива на спокойствието. Всяка стая е уникална, с различен дизайн и усещане.

Поглези се. Отпусни се. Съзерцавай. Това е време само за теб и за срещата с теб! Забави потока от мисли. Забрави ежедневните грижи и забързания ритъм.  Осигури почивка на тялото и душата си. Поглези сетивата си. За това мечтаеш и това търсиш! 

Дати на събитието: 30.06 – 04.07.2021

Целият пакет включва:

  • 4 Нощувки
  • 4 Закуски 
  • 3 Обяда
  • 4 Вечери
  • Практики и беседи с Пракаш

Общата цена за семинар за 4 дни на човек е:

  • Единично настаняване –  870лв. 
  • Настаняване в двойна стая във Вила или Хотел с  изглед море – 770 лв. на човек
  • Настаняване в двойна стая във Вила или Хотел с изглед парк – 750  лв. на човек