St Anastasia Hotel

Нашият дух и философия

НАШАТА СЪЩНОСТ 

Прекрасно място за целогодишна почивка е нашият малък хотел – елегантен, бутиков и дискретен  – на двадесет минути от Бургас, в живописния парк Росенец, отдалечен от шума и суетата. Построен на скала над морето, в хармония с природата, заобиколен от вековни дървета, с гледка към безкрайното синьо и уединен плаж в залива на спокойствието.

Мечтано място, в което се влюбихме. Почувствахме енергията му и си пожелахме да го превърнем в нашето си място и за приятели, и за хора естети. Изградихме го с цялата си любов и внимание към детайла, за да го споделяме с Вас – нашите гости, в търсене на спокойствие и красиви спомени.

КАКВО ПОВЕЧЕ

Mорето е муза! Необятната морска шир притежава неописуемо очарование и тайнственост. Когато отвориш вратите на Света Анастасия застиваш от красота и магия. Тишината те обгръща, морския бриз те гали, безкрайното синьо те омиротворява. И ти вече знаеш, че си го намерил – не просто хотел на морския скален бряг, а истински дом,  за всеки сезон, и всякакъв повод, който те привлича със своето очарование и магичност и се завръщаш, отново и отново. Дом където се срещаме, където се свързваме, където живеем и се наслаждаваме. Завръщаш се и заради хората, които те обгрижват – сърцати, усмихнати, щастливи, работят дискретно и всеотдайно, за да направят престоя ти спокоен, приятен и безгрижен. Като семейство!

ИЗКУСТВОТО ДА НЕ ПРАВИШ НИЩО

Поглези се. Отпусни се. Съзерцавай. Това е време само за теб и за срещата с теб! Забави потока от мисли. Забрави ежедневните грижи и забързания ритъм.  Осигури почивка на тялото и душата си. Поглези сетивата си. За това мечтаеш и това търсиш! И за това е необходимо време… отдели си повече… при нас, в Света Анастасия.
Място, но което копнееш да бъдеш и зима и лете. Вече го има. Специално за теб!